Powerteam House2style

Op 19 maart reed ik in alle vroegte richting Baarn, om met House2style een pand helemaal verkoop klaar te maken. Ondanks een lange rit van 2 uur inclusief files kwam ik op hetzelfde moment als House2style aan bij de woning. Wat een timing! Na een kennismaking en de woning bekeken te hebben gingen we meteen aan de slag. De volle bus aan meubels die ze mee hadden genomen moest natuurlijk uitgeladen worden. En hoe doe je dat het snelst? Natuurlijk een treintje vormen en spullen overgeven aan elkaar. Zodat je niet 50 keer op en neer hoeft te lopen. Je zou denken 1 busje meubels voor een mega groot pand? Dat kan nooit genoeg zijn, maar natuurlijk gebruiken we ook meubels van de eigenaren zelf die passen bij de rest van de meubels.

Toen alle meubels en accessoires uitgeladen waren, moesten we gaan kijken waar we het allemaal neer gingen zetten. Alle wanden van de meubels waren al mooi wit gesaust voor ons, dus dat is een mooie basis om mee te beginnen. Kamer voor kamer maakten we alles verkoop klaar. Welke accessoires passen nou het mooiste in een kamer? We kijken naar de kleuren die we al gebruikt hebben, om zo eenheid en rust te creƫren. De masterbedroom was mijn project voor die dag. De indeling van de kamer bleef nagenoeg hetzelfde, alleen dan met moderne en neutrale meubels. Zodat iedereen zichzelf erin ziet wonen.

Na 4 uur gesjouwd te hebben waren we al klaar. Binnen 4 uur? Ja zo snel kan een woning al verkoop klaar gemaakt worden. Hopen dat de woning ook snel verkocht wordt, zodat de meubels weer door kunnen naar het volgende project.

Tabitha, Ruben en Priskilla, bedankt voor deze leuke dag. Het was een toffe ervaring en ik heb een hoop geleerd. Hopelijk tot een volgende samenwerking!

Voor alle foto’s van die dag, kijk bij portfolio meubelverhuur!